Duplicator – WordPress Migration & Backup Plugin افزونه آسان مهاجرت و بکاپ وردپرس

افزونه آسان مهاجرت و بکاپ وردپرس

ماژول دابلیکیتور :

با بیش 1 میلیون نصب فعال، Duplicator با موفقیت به کاربران وردپرس امکان مهاجرت، کپی، انتقال یا کلون کردن یک وب‌سایت از یک هاست به هاست دیگر را می دهد و همچنین به عنوان یک ابزار ساده پشتیبان گیری فعالیت می کند. ماژول Duplicator جایگزین های سریال و base64 را انجام می دهد. مهاجرت استاندارد وردپرس و پشتیبان‌گیری وردپرس به آسانی توسط این افزونه داپلیکیتور مدیریت می‌شوند، همانطور که احتمال مهاجرت‌های زمان خرابی صفر است.

امکانات نسخه دمو افزونه داپلیکیتور

گرفتن بک‌آپ از فایل ها و دیتابیس، ذخیره کردن  فیلترها، ذخیرهکردن  فیلتر دیتابیس‌ها، نصب کننده انتقال خودکار وب‌سایت،

امکانات نسخه افزونه داپلیکیتور پرو

بک‌آپ‌های برنامه‌ریزی شده، فضای ذخیره‌سازی آمازون S3، دراپ‌باکس، گوگل درایو و ماکروسافت وان و … می باشد 

 

دانلود افزونه duplicator

برای دانلود افزونه duplicator دو شیوه پیشنهاد می کنیم:

  1. از قسمت افزونه های وردپرس، روی افزودن کلیک کنید. Duplicator را سرچ کرده و افزونه ای را که در تصویر زیر مشخص کرده ایم، نصب و فعال نمایید.
  2. شیوه دوم این است که از ادرس fa.wordpress.org/plugins/duplicator دانلود کنید. فایل زیپ را در افزونه ها بارگزاری نموده و نصب و فعالسازی را در وردپرس انجام دهید.

 

انتقال سایت از هاست به یک هاست دیگر در وردپرس

شاید شما قصد انتقال وب‌سایت خود را از یک میزبان هاست به یک میزبان دیگر هاست داشته باشید برای انجام این کار افزونه داپلیکیتور بسیار کارآمد است! اما چگونه ؟ شاید شما استفاده از بک‌آپ مستقیم کنترل پنل Cpanel یا Plesk یا … را انتخاب کنید اما باید توجه کنید کنترل پنل هاست مبدا و هاست مقصد هر دو با هم کنترل پنل مشترک باشند، خب شاید ما نیاز داشته باشیم وب‌سایت خود را از Direct Admin به Cpanel منتقل کنیم یا بلعکس یا حتی وب‌سایت خود را از کنترل پنل های ویندوزی به لینوکسی انتقال دهیم که تنها شیوه استاندارد استفاده از ماژول Duplocator می‌باشد.

 

انتقال سایت از لوکال هاست localhost به هاست یا سرور

بهترین و‌ کارآمد ترین روش فعلی برای انتقال وب‌سایت طراحی شده در لوکال هاست و انتقال آن به سرور استفاده از افزونه Duplicator Pro است.

 

بکاپ گیری با افزونه داپلیکیتور

یکی دیگر از کاربردهای داپلیکیتور گرفتن نسخه پشتیبان یا بکاپ از وب‌سایت است. این افزونه به شما کمک می کند که از وب‌سایت خود بکاپ های منظم بگیرید افزونه داپلیکتور از بین افزونه های مشابه توانسته است بیشترین تعداد نصب با بیشترین امتیاز را به خود اختصاص دهد. آمارها نشان می دهد از بین 1 میلیون کاربری که این افزونه را نصب کرده اند و نیز امتیاز 4/8 از 5 به این ماژول داده شده است. یکی از دلایلی که باعث این محبوبیت شده است این است که افزونه Duplicator با هاست های PHP کاملا سازگار می باشد.

 

 

ساخت نصب پکیج وردپرس با Duplicator

 

قسمت اول

Packages

زمانی که شما روی این زیر منو کلیک کنید وارد صفحه زیر می‌شوید که می‌توانید پکیج نصبی خود را از طریق این بخش بسازید. بنابراین روی گزینه Create New کلیک کنید. ساخت پکیج نصبی بسیار آسان است 

 

 

Storage

 

محل ذخیره‌سازی فایل در نسخه رایگان این افزونه به‌صورت پیش‌فرض تعیین‌شده است و شما نمی‌توانید آن را تغییر دهید. این فایل به‌صورت پیش‌فرض در پوشه backups-dup-lites قرار می‌گیرد.

 

Archive

در این قسمت شما می‌توانید مشخص کنید که تنها از دیتابیس خروجی گرفته شود یا اینکه توسط گزینه Enable Table Filters مشخص کنید که از دیتابیس دلخواه شما خروجی گرفته شود. سپس شما می‌توانید انتخاب کنید که چه فایل‌هایی در پکیج نصبی قرار بگیرند یا اینکه همه فایل‌ها در این پکیج قرار بگیرند.

 

 

Installer 

 در این بخش Security می‌توانید یک رمز برای پکیح نصبی خود وارد کنید. زمانی که شما می‌خواهید اطلاعات را انتقال دهید می‌توانید اطلاعات هاست موردنظر خود جهت انتقال را در بخش Prefills وارد کنید.

 

 

 

قسمت دوم

زمانی که شما قسمت اول را انجام دادید بعد از کلیک بر روی Next با یک صفحه مانند تصاویر زیر برخورد می‌کنید که در حال پیدا کردن پوشه و افزونه‌های قالب سایت شما است. در واقع این بخش صفحه فایل‌های سایت شما را اسکن می‌کند.

 

درحال اسکن کردن سایت شما می‌باشد

 

 

 

بعد از اسکن کردن پوشه‌های قالب صفحه‌ای برای شما نمایش داده می‌شود که می‌توانید ببیند که آیا بسته نصبی ما خطا یا ارور دارد یا خیر. برای چنین مواردی اگر همه نوشته‌ها Good باشد یعنی خوب و اگر غیر از این باشد بخشی از پکیج نصبی شما مشکل دارد. شما باید بتوانید این مشکل را برطرف کنید تا عملیات انتقال شما به‌درستی و کامل انجام شود.

 

قسمت سوم

بعد از طی این قسمت ها شما وارد قسمت سوم از ساخت بسته نصبی می‌شوید و پکیج نصبی شما شروع به ساخت می‌کند.

 

 

بعد از انحام مراحل بالا با یک صفحه دانلود مواجه می‌شوید که پکیج نصبی ساخته‌شده است و موقع دانلود آنکه یک فایل Zip است و یک نصب کننده به نام Installer.php که برای دانلود آن دو باید بر روی آرشیو پکیج نصبی و نصب کننده کلیک کنید.

 

نصب پکیج آماده سایت 

 

هنگامی‌که فایل پکیج به‌صورت کامل Upload شد، شما می‌توانید در پوشه Public HTML فایل پکیج را از حالت فشرده خارج کنید. در اینجا شما باید فایل اصلی که Upload کرده بودید را حذف کنید. زمانی که از حالت فشرده خارج شد دو فایل در آن قرار دارد که حاوی یک فایل Archive.zip و یک فایل Installer.php می باشد.

 

حتماً دقتداشته باشید که به‌جز این دو فایل هیچ فایل دیگری در پوشه Public HTML نباشد و بعد از آن آدرس وب‌سایت را در یک مرورگر جدا با پسوند Installer.php وارد کنید. مثلاً Site.com/Installer.php به این شکل Installer.php اجرا می‌شود و بعد از طی کردن مراحل نصب مانند ایجاد یک دیتابیس وقراردادن رمز بر روی آن و انتخاب آن در مرحله بعدی و ورود یوزر و پسورد دیتابیس را فعال کنید و در این مرحله گزینه ALL PRIVILEGES را انتخاب کرده و بعد از ان تست دیتابیس را انتخاب کرده وقتی پیغام success دیتابیس و سبز رنگ باشد یعنی دیتابیس به صورت کامل با وردپرس ارتباط برقرار کرده است.

 

در انتها با انتخاب رمز برای پنل وردپرس خود در قسمت advanced options می توانید نصب خود را تکمیل کنید .

برای وارد شدن به پنل مدیریت خود به این شیوه site.com/wp-admin  را وارد می کنیم و با وارد کردن یوزر و پسورد با موفقیت وارد پنل مدیریت وردپرس شوید و تغییرات وبسایت خود را اعمال کنید.

 

 

 

آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟ 0 کاربر این را مفید یافتند

مقالات مربوطه

ورود به کنترل پنل مدیریت محتوا نگارش 10

ابتدا برای ورود به پنل کاربری نرم افزار طراحی سایت آذران وب CMS10 وارد این صفحه می شوید. نام...

آموزش نصب پلاگین کش برای وردپرس ( کنترل پنل پلسک Plesk )

در این مقاله قصد داریم نصب پلاگین در وردپرس برای کش کردن محتوای سایت جهت افزایش سرعت و عملکرد را...

آموزش نصب پلاگین کش برای وردپرس ( کنترل پنل سی پنل Cpanel )

در این مقاله قصد داریم نصب پلاگین در وردپرس برای کش کردن محتوای سایت جهت افزایش سرعت و عملکرد را...

کاربرد گوگل ادز (Google Ads) چیست؟

کاربرد گوگل ادوردز (Google Ads) چیست؟   گوگل ادوردز، سرویسی است که گوگل برای کمک به تیاز شما...

آموزش گوگل سرچ کنسول – راهنمای کامل Google Search Console

  گوگل سرچ کنسول چیست ؟   گوگل سرچ کنسول  یک سرویس رایگان است که با استفاده از آن گزارش نحوه...